ChangeNOW Ticaretinizi Cryptocurrency Yapın Yerelleştirme ile Daha Uygun


Proje Yorumları

Kripto parazit, zincirleme için içsel olan ve validasyon (örn. Bitcoin) için kullanılan orijinal bir Token, ve Ethereum gibi programlanabilir bloklar üzerinde yapılan Yerli Belirteçler olarak tanımlanabilir ve çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

Cryptocurrency çılgınlığı en son 2017'de zirveye ulaştı. Popülerlik ve ilgi artışı ile birlikte, kripto para birimi ve blockchain teknolojisi, finans, kumar, kumar, tedarik zincirleri, üretim, ticaret, ticaret ve daha pek çok sektöre uygulanıyor.

 Şu anda, cryptocurrency kullanıcıları dünyada hızla büyüyor. Olumlu bir şekilde gelişmesine rağmen, kripto para birimi endüstrisinde birkaç yaygın sorun ortaya çıkar. Endüstriyel değişikliklerde ortadan kaldırmak ve çözmek için cryptocurrency artık daha iyi uygulamalarla yapılıyor. Bu zorluklardan bazıları şunlardır; merkezileşme sorunları, güvensizlik, şeffaflık sorunları, kötü müşteri hizmetleri vb.

ChangeNOW tamamen merkezi olmayan bir değişim sistemi olacaktır. Bu sistem, kullanıcılar arasında (peer to peer) otomatikleştirilmiş bir süreçte yer alan ademi merkezileştirilmiş ticarete izin verecektir. Bu platformdaki ana varlıklardan biri Token ŞİMDİ.

ChangeNOW nedir?

Changenow, Cryptocurrency'ı çevrimiçi, hızlı ve çok kolay bir şekilde değiştirmek için yeni bir yaklaşım. Changenow'un iki temel avantajı, kayıt olmadan başka bir Cryptocurrency'a aktarmanız ve endişelenmeniz gereken asgari veya azami miktardır. Yukarıdakilerin tümünü 5 basit adımla gerçekleştirebilirsiniz ve para birkaç dakika içinde cebinizde. ChangeNOW, sizin için mümkün olan en iyi dönüşümü sağlamak için en iyi on borsada arama yaparak en iyi fiyatı almanızı sağlar.

ChangeNOW platformunun en iyi özelliği

  • Blockchain'in bu çözümün omurgası olması nedeniyle, platform şeffaf ve merkezi olmayan bir platform olacak.
  • Kullanıcıların tüm sabit oranlı değişim yoluyla seçebilecekleri 200 jeton ve Cryptocurrency olacaktır. Ve aktarım hemen gerçekleştiği için, istemci "Git" düğmesine basıp yeni bir jeton / Cryptocurrency alma arasındaki hız değişikliğini kaybetmez.
  • Yol Haritasında, tüm müşteriler için çok yararlı olacak bir mobil versiyonu eklemek için zaten planlar var.
  • Herhangi bir kayıt gerekli olmadığından, bu üründe hiçbir kişisel bilgi saklanmaz, bu da çok az sahtekarlık veya sahtekarlık şansı anlamına gelir.

Nasıl çalışır

ChangeNow'u kullanmak için, önce kendi kripto para biriminizle başlamalısınız. İlk adım, değiştirmek istediğiniz kripto para birimini seçmektir. Bitcoin, Ethereum, Litecoin vb. Seçebilirsiniz. Bir sonraki adım, cüzdanınızın adresini girmektir. Bundan sonra, adres bilgilerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız, bu nedenle tüm karakterleri doğru bir şekilde doldurduğunuzdan emin olun. Ardından, değiştirmek istediğiniz parayı kaydetmek için bir kripto para birimi adresi verilecektir. Bundan sonra, cüzdanda kullanmak istediğiniz kripto sayısını göndermeniz gerekir. Bunu yaptıktan sonra, ChangeNow 10 kripto para birimi değişiminin en iyi döviz kurunu bulacak ve kripto para birimini değiştirecektir. Son olarak, cüzdanınıza yeni bir kripto para birimi gönderilecektir. Bu çok basit bir süreçtir ve herhangi bir kayıt işlemini tamamlamanızı gerektirmez. Bu çok rahat etti.

ChangeNow'un avantajları

ChangeNow çok deneyimli bir blockchain geliştirici tarafından yapılır. ChangeNow şimdi yüksek kullanıcı dostu olması nedeniyle birçok kişiye ulaşıyor.

Ayrıca ChangeNow değişiklikleri çok hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleşir. Basitçe söylemek gerekirse, bir ChangeNow işlemi dakikalar içerisinde gerçekleşir.

ChangeNow'un ana avantajı, personelinizin detaylarını girmenize gerek olmamasıdır. Bunun nedeni, ChangeNow'un bir hesap oluşturmanızı gerektirmemesidir. Bu nedenle, bu, Changenow'u bir hesap oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz diğer tüm alternatiflerden daha güvenli hale getirir. Hiçbir hesap ve hiçbir personel bilgisi, sadece sahtekarlık ve kimlik hırsızlığı riskini en aza indirdiği anlamına gelir.

Ayrıca değişim için gereken para miktarı çok azdır.

ChangeNow ayrıca kullanıcılara fonları üzerinde mevcut değişimden daha fazla kontrol sağlayacaktır.

ChangeNow, müşterilerine en popüler cihazlarını kullanarak hizmetlerini kullanmalarına izin veren bir mobil uygulama geliştiriyor. Platformu daha erişilebilir hale getirecek ve bu sayede birçok kullanıcıya fayda sağlayacak mobil uygulamaların dahil edilmesi.

ChangeNow, Twitter ile sosyal medyayı kullanarak, halkla etkileşim kurar. Şirket, projeyle ilgili önemli detayları iletmek için Twitter'ı bir platform olarak kullanıyor. Projeyle ilgili soruları olan müşteriler Twitter'ı bir platform olarak kullanabilir, çünkü firmalar zamanında yanıt verirler.

Bu nedenle, CahngeNow müşterilerine basit, güvenli ve uygun bir hizmet sunmayı amaçlayan hızlı ve hızlı bir değişim hizmeti. İşlemler beş dakika içinde işlenecek. Proje, ek veya gizli ücret ödemeden müşterileriyle dürüst kalmayı vaat ediyor. Bununla birlikte, tüm bunlar küçük işlemlerden biraz daha uzun bir süre için daha büyük işlemlere sahip işlem hacmine bağlı olacaktır.


TOKEN

Ticker: ŞİMDİ
Tam isim: ChangeNOW Jetonu
Tür: ERC20 Jetonu
Toplam envanter: 200.000.000 ŞİMDİ
Ondalık: 8
Minimum yatırım: 50.000 $
Maksimum yatırım: 500.000 ABD Doları

ŞİMDİ Token, anında değişim platformu tarafından oluşturulan ilk belirteçtir.

Token ŞİMDİ, ChangeNOW'da bir iç para birimi olarak hizmet edecek, bu bizim hizmetimizde yeni jeton ve jetonları kaydetmenin önemli bir yolu olacaktır. ChangeNOW çok hızlı büyüdüğünde, jetonlar büyük talep görecek.

ŞİMDİ NASIL ALINIR?

ŞİMDİ bir simge almak için tek şans ChangeNOW Airdrop ve Bounty kampanyalarına katılan kişiler tarafından. ŞİMDİ simgelerin dağıtımı, 28 Mayıs'tan bu yana her Pazartesi.

Fiyatı 1 ŞİMDİ ≈ 0,2 USD
Airdrop: 60 000 000 ŞİMDİ
Bounty Promosyonu: 4 000 000 ŞİMDİ
Havladı aşamalı
dağıtılmış
2,037,773 jeton
60.000.000. ŞİMDİ

Airdrop Token, 28 Mayıs 2018'de başlıyor ve tüm tahsis edilen paralar, değişim kullanıcıları ve bağlı ortaklar arasında dağıtılana kadar devam ediyor. Nasıl katılacağınızı öğrenmek için daha fazla bilgi edinin.

Özel satış

ŞİMDİ EOS mainnet'indeki jeton lansmanından sonra, potansiyel yatırımcıları aşağıdaki öğelerden oluşan Yatırımcı Anketi'ni geçmeye davet edecekler:
  1. Yatırımcının amacına yönelik bir açıklama, satışa katılarak gerçekleştirmek istiyorlar.
  2. Yatırılan fonların kaynağı hakkında bilgi
  3. temas
  4. Planlanan yatırım tutarı
Elde edilen verilere dayanarak, yatırım yapmalarına izin verilen kişilerden oluşan Beyaz Listeyi derlerler. En az 50.000 dolar katkıda bulunmaya hazır tüm yatırımcılara açıktır. Jetonları bir noktada merkezileştirme olasılığını önlemek için, 500.000 $ 'lık bir yatırım eşiği belirlenmiştir.

Önemli piyasa değişiklikleri ve potansiyel yatırımcılardan gelen faizlerde ciddi bir artış / düşüş olması durumunda yatırım limitleri değişebilir.

Kişisel satışlar sadece KYC prosedürünü geçen şahıslar ve şirketler için geçerli olacaktır.

ETH'nin USD'ye karşı istikrarsızlığı nedeniyle, ETH'deki bir jetonun bedeli, kişisel satışların başlamasından birkaç gün önce belirlenecektir.

YOL HARİTASI


takım

ChangeNOW Platformu, tartışılmaz bir deneyim zenginliği olan profesyoneller tarafından başlatıldı ve desteklendi. Ekibimiz, akıllı sözleşmeleri bozmanın gücüne inanmaktadır ve kripto döviz piyasasında etkili olması için önemli çaba sarf edecektir. Böylece, ChangeNOW proje tekerleğinde, yatırımınızın doğru platformda olduğundan emin olabilirsiniz.

SANTIAGO LEFEBVRE - Kurucu ve CEO
ROSE-MAY LUCOTTE - Kurucu Ortak ve COO
KEVIN TAYEBALY - Kurucu ve Yatırımcı İlişkileri
BRIERA DALE - Uluslararası Genişleme
NATHALIE TOUZÉ - Kıdemli Danışman
BRUNO VINAY - Baş Deneyim Görevlisi
CAROLINA MEZA - Kent İlişkileri
KAKO DUBS - Küratörler ve eğitim uzmanları
MARIANNE JOSSELIN - Proje yöneticisi
ANNE-COLINE DE BEAUREGARD - Ortaklık Müdürü
CHRISTOPHE DOUSTEYSSIER - Lojistik Bölüm Başkanı
BLANDINE LAFFARGUE - İletişim

Sonuç

Cryptocurrency kullanıcılarının sayısının artması beklendiğinden, ChangeNOW yatırım yapılacak en iyi projelerden biri olmaya devam ediyor. Projenin kullanım kolaylığı nedeniyle çok sayıda kullanıcısı olması bekleniyor.

DAHA FAZLA BİLGİDEN GEÇMEK İÇİN LÜTFEN BU LİNKİ AŞAĞIDAKİ ZİYARET EDİN:

WEBSITE: https://changenow.io/
WHITEPAPER: https://changenow.io/files/WhitePaper._NOW_Token._v1.2.pdf
TELEGRAM: https://t.me/NOWtoken_Bounty
TWITTER: https://twitter.com/ChangeNOW_io
FACEBOOK: https://www.facebook.com/ChangeNOW.io/
MEDIUM: https://medium.com/@changenow_io
REDDIT: https://www.reddit.com/user/ChangeNow_io

by POLENG
profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1150533
ETH addrees: 0x81a9Abdc9662BD7a285Fb1DA5b03E5Fb5c7a6c9a

Komentar

Postingan populer dari blog ini

AWOKER採用のための新しい分散プラットフォーム

CryptF cung cấp một giải pháp thay thế kinh doanh đơn giản và hợp lý

Bcnex - E-Geld-Handelsplattform, die die beste Handelsplattform bietet